Best i test i UTE

1 liters termosen, Glacier Stainless Vacuum Bottle, er testet i UTE. Kvalitetstermosen i rustfritt stål ble beste termos i testen.

252
Best i test termos Glacier Stainless Vaccum Bottle

Totalt 13 2021-modeller var med i termostesten.

Stor kopp

«GSI Outdoors sin termos holder supert på varmen og har testens nest største kopp. I forhold til volumet den rommer er vekten lav og størrelsen kompakt», skrives det blant annet i testen. UTE har foretatt en brukstest med vurdering av brukervennlighet og kvalitetsfølelse, men også testet hvor lenge termosene holder drikken varm.

Holder på varmen

Glacier Stainless Vacuum Bottle lover å holde innholdet varmt i opptil 30 timer og kaldt i hele 32 timer. I UTE-testen holdt termosen tredje best på varmen. Den kåres likevel til testvinner, blant annet fordi det er en «(…) allsidig og robust turtermos. Den store koppen, den lave vekten og den gummierte bunnen løfter denne termosen til topps i testen».

Termostesten

Her kan du lese hele testen fra UTE (saken er bak betalingsmur). GSI Outdoors-termosen er også tidligere testet i Jakt & Fiske. Her fikk favorittermosen vår terningkast 5.

Rustfritt stål

Også termosens kopp er produsert i rustfritt stål, men denne har også fått et plastcover på utsiden. Det både isolerer, gir et godt grep og sørger for at du ikke brenner leppa på koppen. Termosens mål er 300 x 94 x 94 mm. Den veier 667 gram.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker tips om hvilke butikker der du bor, eller nettbutikker, som har denne testvinneren!

Toppbildet: Ute har testet termosen i fargen Sand (til venstre). Det finnes også en utgave i rustfritt stål, i tillegg til fargene som ses på bildet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here