Glacier-termosen har stilren design og er i rustfritt stål.

Til varm og kald drikke

Den amerikanske produsenten, GSI Outdoors, lover at den holder innholdet varmt (eller kjølig) i opptil 30 timer. Termosens kopp er også i rustfritt stål. Den har praktisk plastcover, som både isolerer og gir godt grep.

To størrelser

1 liters termosen er 30 cm høy og veier 723 gram. OPPDATERT 2020: Termosen kommer i nye farger i år, egenskapene er de samme gode, men den veier nå litt mindre (667 gram). Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt termosen der du bor, eller på nett.

Termos til kakao
TERMOS: 1 l-termosen får du i fem forskjellige farger. 0,5 l-utgaven i fire (sølv, rød, blå, grønn).

Termosen passer for:

– Jegeren som sitter mange timer på post
– Laaaange bilturer der du vil ha varm eller kald drikke lenge
– Studenten som trenger påfyll i eksamenstida
– Når hele familien skal på fjelltur
– Deg som vil ha en solid termos på hytta
– Alle som vil ha en knallgod termos

Termosen passer ikke for:

– Barn som ikke liker for varm kakao… Denne termosen holder på varmen så lenge, at skal den være barnehagetermos, bør du blande i litt kaldt vann så kakaoen heller holder en god lunka temperatur!

Terningkast 5 i Jakt & Fiske

«Det viktigste er at den holder på varmen, og det gjør den greit i over ett døgn», skriver blant annet fagbladet for alle jakt- og fiskeentusiaster.

To års testing

Etter to års bruk la Jakt & Fiskes tester den i frysen (-12 grader). Etter 24 timer målte han temperaturen på vannet; det var 54 grader.  Hele testen kan leses her (ekstern link, bak betalingsmur).

På jakt etter en enda lettere termos? Sjekk ut Microlite-modellene fra GSI Outdoors!