Hjem Sølvkrokens rekordmerke

Sølvkrokens rekordmerke

Del rekordfisken med oss!

Rekordmerke

Vi ønsker å gjøre litt stas på alle dere som får storfangst. Forteller du oss om storfisken, kan du få Sølvkrokens rekordmerke gratis tilsendt. For å få merket, må den være tatt på Sølvkroken-utstyr og holde de målene som kreves for å få bronse-, sølv- eller selveste gullmerket.

Sølvkrokens rekordmerker
REKORDMERKER: Juniormerket, bronse-, sølv- og gullmerket fra Sølvkroken.

Egen juniorklasse

Vi har også en egen kategori for barn og unge under 13 år, Sølvkrokens juniormerke. Her er kravene litt «snillere», men med sjøørretkrav på 1,5 kg og seikrav på 2 kg, sier det seg selv at en må jobbe litt for å få rekordmerket her også. Juniorer som får fisk som også kvalifiserer til Sølvkrokens rekordmerke, får selvsagt vanlig merke i tillegg til Juniormerket!

Kravene til rekordmerke

For å få rekordmerke må fangsten være tatt på stang, det vil si at håndsnører eller garn ikke teller. Videre må den være tatt på sluk, spinner, wobbler eller pilk fra Sølvkroken. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan få flere merker på samme fiskeslag. Har du fått en abbor på 800 g to ganger, får du ikke to bronsemerker. Det er derimot mulig å forbedre resultatet på ett fiskeslag, for eksempel fra bronse til sølv!

Agnfiske

Noen av artene på lista, eksempelvis asp og sik, er vanskelige å få på sluk. Vi vil derfor på noen av artene godkjenne rekordmerker på fangst som er tatt på agn. Her er kravet at utstyret forøvrig er fra Sølvkroken (stang, snelle). Sølvkrokens rekordmerke ble stiftet for å trigge fiskeglede og premiere de som velger Sølvkroken-utstyr. Derfor har vi også noen strenge regler rundt rekordmerket, men vi er åpne for ris og ros til både vektkrav og regler. Har du fått en storfisk som ikke nevnes på denne lista? Kontakt oss gjerne, vi vurderer øvrige fiskeslag også!

Husk bilde

Send inn din rekordfisk i skjemaet nederst på denne siden. Du kan også sende informasjon om fisketuren og redskap til oss på post@nordic-outdoor.no eller på Sølvkrokens facebookside. Merk gjerne meldingen med «Sølvkrokens rekordmerke» i emnefeltet. Uansett hvordan du melder fangsten inn, må det følge med et bilde og navn og kontaktinfo til vitne som kan bekrefte fangsten. Viktig! Ta gjerne bildet av fisken sammen med en tommestokk eller annet kjent mål (brusflaske o.l.). Vi forbeholder oss retten til å benytte bildet i markedsføring eller på sosiale medier, men tar selvsagt alltid kontakt før vi publiserer bilder av barn. Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Registrer din rekordfisk her!

Fiskeslag (obligatorisk)

Vekt i kg (obligatorisk)

Fangststed (obligatorisk)

Tatt på (fyll inn navn på Sølvkroken sluk, pilk eller wobbler) (obligatorisk)

Stang (obligatorisk)

Sene (obligatorisk)

Navn og mobil til vitne som kan bekrefte fangsten (obligatorisk)

Din kontaktinfo

Navn (obligatorisk)

Alder (obligatorisk)

Adresse (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Poststed (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ønsket merke (obligatorisk)

Husk å laste opp bilde! (jpg- eller png-format. Maks 2MB)

Svar på spørsmålet under for å bekrefte at du er et menneske

Nyheter

Isfiske fiske på isen Sølvkroken

Sølvkroken isfiske 2021

Med riktig utstyr og varme klær byr isfiske på fantastiske natur- og fiskeopplevelser. Isbor og...
Sølvkroken miljøharpe treharpa Eivind Christiansen

Nyhet: Miljøharpa!

- Vi ønsker å redusere plastbruken i våre produkter og begynner med fiskeharpene våre,...
Lakseelv fiske Sølvkroken

De beste lakseslukene akkurat nå

Når kalenderen nærmer seg 1. juni, opplever en rekke nordmenn og -kvinner merkelige symptom....