Hjem Sølvkrokens rekordmerke

Sølvkrokens rekordmerke

Del rekordfisken med oss!

Rekordmerke

Vi ønsker å gjøre litt stas på alle dere som får storfangst. Forteller du oss om storfisken, får du Sølvkroken rekordmerke gratis tilsendt. Det eneste som kreves er at den er tatt på Sølvkroken-utstyr, og at den holder de målene som kreves for å få bronse-, sølv- eller selveste gullmerket.

Sølvkrokens rekordmerker
REKORDMERKER: Juniormerket, bronse-, sølv- og gullmerket fra Sølvkroken.

Egen juniorklasse

Vi har også en egen kategori for barn og unge under 13 år, Sølvkrokens juniormerke. Her er kravene litt «snillere», men med sjøørretkrav på 1,5 kg og seikrav på 2 kg, sier det seg selv at en må jobbe litt for å få rekordmerket her også. Juniorer som får fisk som også kvalifiserer til Sølvkrokens rekordmerke, får selvsagt vanlig merke i tillegg til Juniormerket!

Kravene til rekordmerke

For å få rekordmerke må fangsten være tatt på stang, det vil si at håndsnører eller garn ikke teller. Videre må den være tatt på sluk, spinner, wobbler eller pilk fra Sølvkroken. Vi gjør oppmerksom på at du ikke kan få flere merker på samme fiskeslag. Har du fått en abbor på 800 g to ganger, får du ikke to bronsemerker. Det er derimot mulig å forbedre resultatet på ett fiskeslag, for eksempel fra bronse til sølv! (PS! Har du fått en storfisk som ikke nevnes på denne lista? Kontakt oss gjerne, vi vurderer øvrige fiskeslag også.)

Husk bilde

Send inn din rekordfisk i skjemaet nederst på denne siden. Du kan også sende informasjon om fisketuren og redskap til oss på post@nordic-outdoor.no eller på Sølvkrokens facebookside. Merk gjerne meldingen med «Sølvkrokens rekordmerke» i emnefeltet. Uansett hvordan du melder fangsten inn, må det følge med et bilde. Vi forbeholder oss retten til å benytte bildet i markedsføring eller på sosiale medier, men tar selvsagt alltid kontakt før vi publiserer bilder av barn. Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Registrer din rekordfisk her!

Fiskeslag (obligatorisk)

Vekt i kg (obligatorisk)

Fangststed (obligatorisk)

Tatt på (fyll inn navn på Sølvkroken sluk, pilk eller wobbler) (obligatorisk)

Stang (obligatorisk)

Sene (obligatorisk)

Din kontaktinfo

Navn (obligatorisk)

Alder (obligatorisk)

Adresse (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Poststed (obligatorisk)

Din e-post (obligatorisk)

Ønsket merke (obligatorisk)

Husk å laste opp bilde! (jpg- eller png-format. Maks 2MB)

Nyheter

Fiske laks Sølvkroken

Favorittsluk til laksefiske

Buch Salmon er en favoritt i norske lakseelver, men sluken er faktisk også populær...
Sølvkroken Pinjong Spinner OYG

Pinjong i flere gramvekter

I 2017 lanserte Sølvkroken spinneren Pinjong (7,5 g). Spinner til ørretfiske Denne spinneren er perfekt til...
Makrellfiske på Sørlandet Foto Eyvind Øyraas

Sommerfavoritter fra Sølvkroken

Sol, sommer og makrellfiske er stikkord for den ultimate feriefølelsen. Sølvkrokens fiskeharper er kvalitetsprodukter...