Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Lanserer Sølvkroken krok

Lanserer Sølvkroken krok

Sortimentet er satt sammen av Sølvkrokens produktsjef, Jonny Helgesen.

Klassiske kroker

- Vi er stolte over å kunne tilby Sølvkroken kvalitetskroker til alle typer sports- og hobbyfiske, forteller produktsjefen. Krokene er produsert i USA, og i sortimentet finnes blant annet flere typer markkroker, sjøkroker, klassiske baitholderkroker, makrellkroker og treblekroker til både ferskvann og sjøfiske.

Utvider sortimentet

Han har ytterligere en krokavsløring på lager: - Vår samarbeidspartner på krok produserer også en egen serie «high end»-kroker, og denne serien gleder vi oss til å presentere i Norge på et senere tidspunkt. Når det gjelder Sølvkroken-krokene, vil disse være på plass i utvalgte butikker allerede om et par måneder. Sølvkroken kroker

NYE KROKER: F.v. Sølvkroken sjøfiskekrok, Sølvkroken rød agnkrok og Sølvkrokens Classic Treble til ferskvannsfiske.

Kontakt oss

Lurer du på hvilke butikker som du får kjøpt de nye krokene i? Kontakt oss gjerne. Klikk her for PDF med bilder, priser og mer info om det nye kroksortimentet.

Merkevaren Sølvkroken

- Sølvkroken er Norges sterkeste merkevare på fisk, og da er det gøy å endelig også kunne tilby kroker i denne merkevaren, konstaterer administrerende direktør i Nordic Outdoor, Geir Mellum. Nordic Outdoor eier og utvikler Sølvkroken, men distribuerer også en rekke andre kjente merkevarer på fisk og friluft. Se oversikten over alle merkene her.

Les pressemelding om avslutning av samarbeidet mellom O. Mustad & Søn og Nordic Outdoor her.

2019-nyhet: Oppgradering av alle Sølvkrokens fiskestenger.

Denne saken ble opprinnelig publisert 12. februar 2019.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Forrige artikkel

Glutenfri turmat

Neste artikkel

Få torsk på kroken