GSI Outdoors-serien har de beste løsningene for deg som ønsker å pakke lett, men likevel ha med deg kvalitetsutstyr på tur.

Plass til gassboks

nFORM Ultralight-settene er utformet slik at alle delene passer inni hverandre. I tillegg er det plass til oppbevaring av en gassboks innvendig i disse lettvektsettene.

Lett tursett for to

For 2020 har GSI Outdoors oppgradert alle åtte settene i serien. Se PDF med alle her. Pinnacle Dualist HS veier kun 654 gram og er perfekt for 2 personer på tur. Den hardanodiserte kjelen tar 1, 8 l. Lokk med sil, krus med isolering, spiseboller, lokk, foons og en praktisk transportpose er også med i settet. Inni kjelen kan du oppbevare en standard gassboks (220-240 g gass).

Tursett for to personer GSI Outdoors Pinnacle Dualist HS
TURSETT FOR TO: Pinnacle Dualist HS’ hardanodiserte kjele er designet for å redusere koketiden med hele 30 %, noe som sparer deg for både tid og brennstoff. Veil. pris er 1299,-.

Tursett på 172 gram

Halulite Minimalist II er det letteste alternativet i serien. Dette passer for 1 person på tur og veier kun 172 gram, fordelt på kjele (0,6 l) med lokk, isolerende lomme til kjelen, magnetisk kjelehåndtak i silikon og en foon.

Plass til en brenner

Kjelen er hardanodisert, for øvrig produsert i GSI Outdoors Halulite, en legering som er like lett som titan, men som leder varme enda bedre. Også her er det plass til en liten gassboks (opptil 110 g), samt en brenner, inni settet. Veil. pris 499,-.

De øvrige produktene i serien er:

– Pinnacle Dualist II (2 personer, kjele på 1,8 l, totalvekt 590 g)
– Glacier Stainless Dualist II (2 personer, 1,8 l, 719 g)
– Halulite Microdualist II (2 personer, 1,4 l, 472 g)
– Pinnacle Soloist II (1 person, 1,1 l, 309 g)
– Glacier Stainless Minimalist II (1 person, 0,6 l, 208 g)
– Halulite Ketalist II (1 person, 1 l, 321 g)

Halulite Ketalist Tursett for en person turkjele tekjele GSI Outdoors
TURSETT FOR EN: Halulite Ketalist II i GSI Outdoors nFORM Ultralight-serie, hvor alle delene får plass inni hverandre under transport og oppbevaring. Dette settet har veil. pris 599,-.

Kvalitet på tur

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt tursett med kjele og utstyr fra GSI Outdoors. Ønsker du å lese mer om varemerket, sjekk ut varemerkesiden her.