I løpet av 2020 blir denne miljøvennlige Nikwax-impregneringen tilgjengelig i Norge.

Hvorfor impregnere skifeller?

Ski Skin Proof gir fellene vannavstøtende egenskaper. Produktet øker også gliden, og hindrer at det klumper seg is i fellene. Ski Skin Proof er, som alt annet fra Nikwax, helt uten fluorkarboner! Det vil si at produktet er trygt å bruke både for deg og for miljøet.

Påføres våte og tørre skifeller

Fordi Ski Skin Proof er uten løsemidler, kan det også brukes innendørs. Produktet forlenger skifellenes levetid og er svært enkelt å bruke. Det skal påføres fellene når de er festet til skiene, og Ski Skin Proof kan brukes på både våte og tørre feller.

Praktisk svampapplikator                                  Impregnering skifeller Ski Skin Proof

Slik tar du impregneringen på:
– Start foran. Påfør impregneringen med svampapplikatoren, jobb den nedi fibrene.
– Fortsett til du er sikkert på at alle deler av fellene er dekket.
– La det tørke.
Det er også mulig å behandle fellene selv om de ikke er festet til skiene, men da må du passe på at siden som skal inn mot skiene ikke får på seg impregnering. Behandle for øvrig fellene som produsenten anbefaler, de bør rengjøres med egnet middel før impregnering.

Bestill nyheten

Har du miljøbevisste kunder som ønsker å kjøpe Ski Skin Proof? Kontakt oss for å bestille nyheten. Er du privatperson som ønsker å få beskjed når produktet er tilgjengelig for det norske markedet? Send oss en mail eller klikk på messengerikonet nede til høyre for å sende oss en melding, så kontakter vi deg igjen når det er å få kjøpt i norske butikker!

Visste du at…

… Nikwax har kompensert for karbonutslipp helt siden slutten av 1970-tallet. Det har de bl.a. gjort gjennom beskyttelse av tropisk regnskog i samarbeid med miljøorganisasjonen World Land Trust. Les mer om Nikwax miljøprofil her.

Toppfoto: Clement Delhaye/Unsplash.com.
Se flere av Delhayes bilder her: Clement Delhaye