Laramie 3 er én av årets spennende nyheter fra Coleman. Vannsøyle: 6000 mm.

Lett fjelltelt

Teltet er perfekt for turer i den norske fjellheimen, men også et godt valg når du er på jakt etter et telt som veier lite, men som likevel har plass til tre personer og bagasje.

Telt med mørkt soverom

Tunnelteltet har Colemans unike BlackOut Bedroom®-teknologi. Det vil si at innerteltet er helt mørkt. Løsningen sørger for at opptil 99 % av dagslyset stenges ute. Det er gull verdt på lyse, nordiske sommernetter, og det er også utrolig praktisk når du har med deg mindre barn på tur og trenger et mørkt soverom som gjør det lettere å finne søvnen.

Laramie innvendig BlackOut Bedroom
MØRKT SOVEROM: Laramie 3 sett fra soverommet som har plass til tre personer.

God temperaturregulering

Teknologien gjør ikke bare at det blir helt mørkt innvendig, den fører også til at teltet har opptil har også opptil 5 °C lavere temperatur på dagtid, mens det er opptil 1 °C varmere på natta. Alle som har våknet i et telt om morgenen når sola steiker på, vet at de 5 gradene har mye å si…

To innganger

Innerteltet er 3,8 m2, mens forteltet har 3,2 m2 tilgjengelig til å lagre fjellsekken, sette sko o.l. Forteltet har også to innganger, så her kan du starte dagen med kaffe i koppen og utsikt til begge sider av teltet. Innvendig takhøyde er 110 cm.

Laramie 3

– Antall personer: 3
– Vekt: 3,7 kg
– Transportstørrelse: 20 x 40 cm
– Areal: 7 m2
– Vannsøyle: 6000 mm
– Teltstenger: aluminiumsstenger (8,55 mm)
– Materialer: PU-belagt polyester med ripstop (utvendig). Polyester tafetta (innvendig).
– Tapede sømmer
– Integrert teltgulv med sveisede sømmer i innerteltet

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvilke butikker teltet er tatt inn i der du bor.

Er du på jakt etter et større telt? Her er noen varianter som kan være verdt å sjekke ut (både med og uten mørke innertelt).

Laramie er fra det amerikanske merket Coleman, en av verdens største camping- og utstyrsprodusenter.  Coleman har over 100 års erfaring med små og store turer.