Telt til glamping

Vi har flere knallgode teltalternativ til glamping. Her er tre av favorittene våre.

101
Glamping telt Octagon Blue

Mange av oss er vokst opp i ei tid da det å dra på campingtur med telt kunne være litt ubehagelig, mildt sagt. Kondens på innsiden av teltet eller uutholdelig varme om morgenen når sola sto på. Kanskje var madrassen av det tynne slaget som gjorde at du følte hver kongle på bakken? Integrert golv kunne du bare drømme om, med det resultat at det alltid var spennende å se hvilke småkryp som fant veien inn …

Telt med takhøyde

I dag er teltlivet noe helt annet. Ikke minst finnes det flere telt som byr på en ekstra luksuriøs campingopplevelse. God takhøyde og stor soveplass er blant stikkordene hos våre favoritter til glamping. Noen av modellene vi fører har også BlackOut Bedroom, en løsning som stenger ute opptil 99 % av dagslyset fra soverommet. Det er gull når du camper i Norge hvor nettene i sommerhalvåret er lyse.

Åttekantet telt

Toppbildet viser Cortes Octagon. Dette er et åttekantet telt med svært god takhøyde, hele 215 cm (innvendig). Det er mulig å åpne «gardiner» rundt hele teltet, slik at du kan nyte 360 graders utsikt fra Octagon. Veil. pris på dette i 2020 er 5499,-. Octagon veier 20,7 kg og leveres i en praktisk transportbag med hjul.

Glamping telt Octagon BlackOut
OCTAGON BLACKOUT: Stort telt med god takhøyde og BlackOut Bedroom.

Telt med mørkt soverom

Kan du legge litt mer i teltpotten (6499,-), anbefaler vi Cortes Octagon BlackOut. Teltet er nesten helt likt det ovenfor, men her kan altså teltet bli helt mørkt innvendig. Vannsøylen på denne versjonen er 4500 mm. I begge teltene er det plass til åtte personer, eller du kan gå all inn glampingmessig, og pakke med deg en giga luftmadrass og deilige dundyner!

Glampingfavoritten

Vårt desidert største telt er også det med høyest grad av komfort og luksusfølelse. I Air Valdes 6XL er det ikke tradisjonelle teltstenger, men luftkammer som pumpes opp. En person kan sette opp teltet på under ti minutt alene. Det følger med en toveis luftpumpe til dette teltet, som også kommer i to mindre versjoner.

Stort oppholdsrom

6XL byr på tre soverom, alle har BlackOut Bedroom-teknologien. Flere soverom er utrolig praktisk når en har mindre barn, eller når flere vennepar skal på tur. Det er også mulig å slå sammen to av soverommene, slik at du får ett stort og ett lite. Utenfor soverommene er det et stort oppholdsrom (over 20 m2) med god takhøyde. I tillegg kommer en rekke smarte detaljer som luke for el-kabel, store vinduer, integrerte lommer til oppbevaring og stor dør med borrelås (!). Teltet koster 18 999,-.

Telt med mørkt soverom Air Valdes innvendig
AIR VALDES: Ekstra stort telt for 6 personer. Tre soverom med BlackOut Bedroom-løsningen. Bildet viser hvordan det ser ut når to av soverommene er slått sammen til ett stort.

Camping- og fjelltelt

Alle teltene kan selvsagt også brukes om du ikke er så opptatt av glamping, men ønsker deg et stort telt med mange muligheter. Vi har flere store telt for hele familien, både med og uten BlackOut Bedroom, samt også mindre telt som passer til alt fra overnatting i hagen til sommerens fjelltur. Se alle teltene i friluftskatalogen eller kontakt oss om du lurer på hvilke butikker som selger Coleman-telt i Norge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here